HomeHome
Over Van Schijndel

 

 

 Bedrijfsprofiel

Met ruim veertig wagens en tachtig medewerkers staat Van Schijndel TransMission 24 uur per dag garant voor efficiënt transport in de Benelux. Als modern Brabants familiebedrijf met meer dan 125 jaar ervaring onderscheiden wij ons in de professionele, maar nog steeds persoonlijk aanpak.

 

Juist nu veel onderdelen van de dienstverlening in onze sector geautomatiseerd worden, blijven goede samenwerking en prettig contact met klanten voor ons belangrijke uitgangspunten. Ook Van Schijndel werkt voortdurend aan technische innovaties, maar stelt de eisen en wensen van klanten daarin altijd centraal. Zij merken dat bijvoorbeeld aan het feit dat wij ‘gewoon snel’ reageren op hun vragen. Goede service blijft mensenwerk en die staat bij Van Schijndel nog altijd hoog in het vaandel.

Onderdeel van TransMission

Van Schijndel is onderdeel van Transmission, het grootste samenwerkingsverband van zelfstandige transport- en distributiebedrijven in Nederland en België. Onze klanten houden één aanspreekpunt en profiteren daarnaast van het internationale netwerk, dat wij samen met onze klanten bestrijken. Zo zorgen wij ervoor dat hun producten snel en efficiënt op de plaats van bestemming komen.

Van Schijndel Transport BV

Industrieweg 1
5268 BC Helvoirt 
Tel.: +31 (0)411 64 21 73
Fax.: +31 (0)411 64 23 79
E-mail: info@van-schijndel.nl