HomeHome
TransMission

TransMission

 

 

Van Schijndel is partner in TransMission, het grootste samenwerkingsverband van zelfstandige transport- en distributiebedrijven in Nederland en België. De zeventien partners verzorgen met 1.100 medewerkers en 500 vrachtwagens dagelijks 12.000 zendingen.

TransMission biedt routevervoer en netwerkdistributie, plus maatwerk services vóór, tijdens en na het transport. Het zijn vooral onze klanten die profiteren van TransMission. Zij kunnen bij ons terecht met hun totale vervoerspakket, ze regelen hun routevervoer en netwerkdistributie bij één dienstverlener. Wij bedienen ze met logistiek maatwerk voor alle transportwensen. Alles onder één dak, tegen een scherpe prijs. En altijd van topkwaliteit.

Onder één vlag

De transport- en distributiebedrijven binnen TransMission werken onder één naam, volgens uniforme afspraken tussen alle partners. Zij zijn tevens zelfstandige ondernemingen, veelal familiebedrijven, met hun eigen klanten en verantwoordelijkheden. Alle bedrijven zijn direct aanspreekbaar, ook als TransMission-partner.

Van Schijndel Transport BV

Industrieweg 1
5268 BC Helvoirt 
Tel.: +31 (0)411 64 21 73
Fax.: +31 (0)411 64 23 79
E-mail: info@van-schijndel.nl